project managers

Je profiel:

Je bent ondernemend en vlot in de omgang met klanten, communicatief en energiek om een team aan te sturen. Je hebt degelijke inzichten in bedrijfsprocessen. Je kan strategisch meedenken met de klant. Je beschikt over de nodige gedrevenheid om een projectteam te motiveren en te coachen.

Je kennis:

Je werkt al enkele jaren in de sector, en hebt min. 2 jaar ervaring met project management. Je kan technische kennis combineren met inzichten in bedrijfsprocessen. Je beschikt over praktische kennis en ervaring in een aantal technologie├źn: HTML5+ CSS3+JS, C#, AngularJS, Cordova, Entity Framework, jQuery, SQL Server, ASP.NET Web API, Oracle, WCF Services. Je kan een project uitvoeren van A tot Z.

Je loopbaan:

Je bent verantwoordelijk voor een aantal projecten tegelijkertijd. Je stuurt een team aan van developers en senior developers. Je hebt een technische achtergrond zodat je een project aanvoelt en gefundeerd je team kan ondersteunen. Je kan een business opportuniteit bespreken met de klant, een oplossing uitdenken, een offerte opstellen, het project uitwerken, mensen aansturen op het project en opleveren.

Wat krijg je in ruil?

  • Een professionele werkomgeving met uitdagende projecten
  • Een dynamisch en enthousiast team
  • Een omgeving waar collegialiteit en persoonlijke coaching centraal staan
  • Een unieke Model Driven Development methodologie
  • Een opleidingsbudget waarmee je ook je Microsoft-certificaat haalt
  • Flexibele werktijden en een competitief salaris, inclusief maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, gsm-abonnement en een bedrijfswagen of treinabonnement

solliciteer nu

Microsoft Silver Partner